понеділок, 06 серпня 2007 08:40

На території Білого дому затримали грабіжника

Американські спецслужби затримали молоду людину, що перелізла через огорожу Білого дому. 22-річний житель Флоріди Джастін Мануель Аррієта проник на територію резиденції американського президента, перебравшись через огорожу з північного боку, де і був затриманий охороною.

Порушника доставили в поліцію, йому вже пред"явлено звинувачення в незаконному проникненні в приміщення з наміром зчинити крадіжку. Мотиви здійснення вчинку поки невідомі, злочинця допитують.

У момент інциденту президент США Джордж Буш знаходився в своїй резиденції в Кемп-Девіді в штаті Меріленд, де незабаром має початися його зустріч з президентом Афганістану Хамідом Карзаєм.

Подібні випадки трапляються на території Білого дому практично щороку. Як правило, пильній охороні вдається швидко затримати злочинців. Проте бувають і винятки.

Так, в квітні минулого року неозброєний чоловік проник на територію Білого дому. Охорона змогла зловити його лише через декілька хвилин після початку гонитви. Поки поліція і охоронці намагалися затримати порушника, чоловік бігав і кричав щось незрозуміле, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «На території Білого дому затримали грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі