Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 08:52

На Сумщині зі зброєю пограбували автозаправку

У місті Конотоп Сумської області скоєно розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї на автозаправну станцію "ТНК".

Як сьогодні повідомив начальник Центру громадських зв"язків Управління МВС України в Сумській області Андрій Івашина, 9 листопада о 06.00 до чергової частини міліції по телефону надійшло повідомлення від оператора-касира про те, що близько 05.50 двоє невідомих осіб, прийшовши до АЗС, проникли до окремої кімнати в будівлі станції, де відпочивав заправник.

Під загрозою застосування вогнепальної зброї злочинці примусили його лягти на підлогу і при цьому завдали декілька ударів. Потім один з нападників залишився в зазначеному приміщенні, не даючи заправнику змоги викликати на допомогу міліцію, а інший, розбивши скло у вікні, проник у приміщення, де перебувала оператор-касир, та з метою залякування зробив декілька пострілів у підлогу. Після цього він забрав з касового апарата близько 7 тис. грн.

Скоївши злочин, обидва нападники зникли з місця події. Касир отримала поранення стопи лівої ноги через рикошет дробі від підлоги. Наразі ведеться слідство, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині зі зброєю пограбували автозаправку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути