четвер, 22 листопада 2007 15:48

На суді у справі принцеси Діани оприлюднили імена її коханців

В ході процесу у справі про загибель принцеси Діани в залі суду оприлюднили імена п"ятьох її коханців.

У цей список, озвучений адвокатом Майклом Менсфілдом, увійшли колишній капітан збірної Англії по регбі Уїлл Карлінг, охоронець принцеси Баррі Манакі, колишній офіцер британської армії Джеймс Хьюїтт, фахівець із зв"язків з громадськістю Джеймс Гилбі і арт-дилер Олівер Хоар.

Всі ці люди раніше вже неодноразово згадувалися в пресі як люди, з якими у принцеси нібито був роман. Проте один з них - Карлінг - стверджував, що вони з Діаною були лише хорошими друзями, а ще двоє - Гілбі і Хоар - завжди заперечували чутки про роман. Манакі загинув в автокатастрофі в 1987 році, а про його зв"язок з принцесою стало відомо більше 10 років опісля.

Проте п"ятий із згаданих чоловіків - Джеймс Хьюїтт - не тільки не заперечував, що у них з Діаною був роман з 1986 по 1990 роки, але навіть заробив декілька мільйонів фунтів стерлінгів, продавши своє любовне листування з принцесою, пише The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «На суді у справі принцеси Діани оприлюднили імена її коханців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі