четвер, 07 серпня 2008 08:31

На стратегічний об"єкт Нью-Йорка прорвалося стадо козлів

У Нью-Йорку стаду з дюжини кіз і козлів вдалося, не привертаючи уваги охорони, успішно подолати антитерористичний захист стратегічного об"єкту, повідомляє AP.

Кози були привезені з ферми в штаті Нью-Йорк на територію історичного форту "Уедсворт", двохсотрічного бастіону часів Війни за незалежність, розташованого на Стейтен-Айленді, поряд з тим, що сполучає острів і Бруклін мостом Вераццано. У завдання тварин входило очищення території форту від бур"янів, що розрослися.

Проте близько двох тижнів тому козам вдалося пролізти під металевою огорожею, що відокремлює форт від тієї, що примикає до опори моста зони, що охороняється. При цьому тварини не зачепили жоден з електронних сенсорних пристроїв, встановлених для запобігання доступу до стратегічного об"єкту терористів.

Правда, як заявило відділення по охороні транспортних комунікацій Нью-Йорка, безпека об"єкту все-таки не була порушена, оскільки тварини не подолали другу, могутнішу огорожу, що оточує опору моста.

Охорона моста вже повернула кіз на територію форту.

Зараз ви читаєте новину «На стратегічний об"єкт Нью-Йорка прорвалося стадо козлів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі