вівторок, 25 вересня 2012 10:11

На столичні автостанції повернулися рекетири: б'ють та вимагають гроші

На столичні автостанції повернулися рекетири: б'ють та вимагають гроші
Скрін: tsn.ua

На столичних автовокзалах з'явилися рекетири, вимагали гроші у перевізників в обмін на прикриття.

Як повідомляє ТСН, ще півроку тому на автостанції "Південна" в Києві міцні чоловіки почали пропонувати водіям в обмін на гроші відсутність проблем. Тариф - 40 гривень з рейсу. Незгодних б'ють ногами або по гаманцю: молодчики організовують нелегальні рейси, щоб перехопити пасажирів у небажаючих платити.

"Зазивали" або "перехоплювачі" заманюють людей біля автостанції і відправляють в протилежну сторону до своїх мікроавтобусів. І пасажири не проти. Вони надають перевагу  нелегальним перевізникам, щоб заощадити час.

За словами потерпілого водія Сергія Семчука, на нього напали двоє хлопців і сильно побили без пояснень, не взявши ні грошей, ні документів. Водій запевняє, що знає замовників - люди, які "кришують" нелегалів.

"Погрожували, тому що я вступив у дискусію з нелегальними перевізниками, попросив їх не займатися нелегальними навантаженнями в мій час", - розповів Семчук.

Зараз ви читаєте новину «На столичні автостанції повернулися рекетири: б'ють та вимагають гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі