пʼятниця, 27 вересня 2024 09:10

На сьомому небі від щастя: кого останні дні вересня зроблять багатими і знаменитими

На сьомому небі від щастя: кого останні дні вересня зроблять багатими і знаменитими
Добре вестиметься оптимістично налаштованим особам. Фото: pixabay.com

27 вересня час здійснити заповітні мрії. Вам усе буде під силу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день нових ідей і приємних несподіванок, - говорить астрологиня. - Добре вестиметься оптимістично налаштованим особам. Зумієте повернути собі на користь будь-які перешкоди. Випадкові зустрічі можуть бути цікавими й корисними. Не засиджуйтеся вдома. Більше часу перебувайте між людьми. Не варто закладати фундамент новобудови або розпочинати ремонтні роботи. Будівництво затягнеться й згодом буде заморожено. Будь-які фундаментальні справи, що потребують тривалого часу, слід відкласти до наступного тижня. Не слід купувати собі нового одягу. Є високий ризик придбати невдалу річ. Підбирати нові окуляри й робити будь-які операції на очах не бажано. Швидше можна зіпсувати зір, ніж виправити його. Терези, Тельці, Скорпіони і Водолії купатимуться у славі та грошах. Останні дні вересня зроблять вас багатими і знаменитими. Ці чотири знаки будуть на сьомому небі від щастя".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Дбайте про самоосвіту. Швидше вивчити нову мову допоможе спілкування з носіями. Відганяйте думки про самотність. Поруч люди, які вас люблять і цінують. Відновіть ранкові пробіжки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Скоро життя круто зміниться на краще. Не бійтеся змін. Вони відкриють нове дихання. Зустрінете людей, які стануть надійними компаньйонами. Доля зведе із найкращими людьми.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Втомитеся від чуток та брехні. Іноді і самому доведеться говорити неправду, щоб батьки і кохані не хвилювалися зайвий раз. З'являться висипання на шкірі. Проконсультуйтеся з дерматологом.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гроші надходитимуть вчасно. Частину заробленого пожертвуйте. Якщо плануєте поповнити гардероб, віддайте перевагу світлим тонам. Оминайте заздрісних людей. Не хваліться своєю історією успіху.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Чекати на більш вдалий збіг обставин марно. Робіть те, що запланували. Навіть якщо не відчуваєте підтримку оточення.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Грошей вдосталь. Купуючи продукти для себе, озирніться навколо. На касі розрахуйтеся за бабусю чи дідуся, які витрачають на хліб останні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки заживуть, як королі - фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Переслідуватимуть колишні партнери. Розмова з ними закінчиться сваркою. Не варто відновлювати стосунки з тими, хто вас скривдив.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня краще відкласти справи, у яких ви не впевнені. Прислухайтеся до інтуїції. Не довіряйте свої таємниці іншим, не діліться планами на майбутнє. Тільки нашкодите собі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Придивляйтеся до нових знайомих. Слухайте їхні поради, але не підпускайте до фінансової документації. Важко буде стримати емоції. Попросіть коханих застерегти вас від неправильних кроків.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Досить хвилюватися через непорозуміння з дітьми та друзями. Опануйте себе. Не драматизуйте. Вихід знайдете несподівано. Зачекайте з придбанням смартфонів. Цю покупку краще відкласти до жовтня.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це особливий день у році. Зробіть якомога більше. Сил та можливостей буде вдосталь. Доля подарує неймовірний шанс. Випадкова зустріч переросте у теплі та ніжні стосунки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не опускайте крила. Найкращі часи попереду. Зараз робіть те, що умієте, аби прогодувати сім'ю. Купіть подарунок для коханих. Це підніме настрій і допоможе пережити непрості часи.

Протягом тижня з 23 по 29 вересня не намагайтеся щось змінити. Триває сезон затемнень. Робота йтиме повільно, багато процесів гальмуватиметься. Астрологиня назвала трьох знаків, яким щаститиме у цей доленосний період.

Зараз ви читаєте новину «На сьомому небі від щастя: кого останні дні вересня зроблять багатими і знаменитими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі