пʼятниця, 21 березня 2008 14:59

На Солом"янці перерізали горло таксисту (ФОТО)

Автор: фото: Єловіков Андрій
 

Сьогодні вранці на столичній вулиці Кавказькій,13 (Солом"янський р-н) був знайдений труп 47-річного Олега Коновала. Чоловік сидів за кермом зеленого "Деу Сенс" з перерізаним горлом. Майже весь салон авто був у крові.

На місці злочину працювало близько тридцяти міліціонерів, стояв автомобіль криміналістичної лабораторії. Експерти у рукавичках оглядали труп та автомобіль, знімали відбитки пальців. Деякі міліціонери ходили по дахах гаражів, шукаючи докази.

Машину оглядали до 12.30. Потім провели інструктування, говорили, що потрібно обійти всі квартири у прилеглих будинках й опитати всіх людей.

У вбитого на штанах була розстебнута блискавка

- Його о восьмій ранку побачив власник гаражу, який прийшов по свою машину. Він і викликав міліцію. Автомобіль точно не із нашого двору. Бо в нас таких немає. До того ж авто біля гаражів ніхто не ставить, - розповів "ГПУ" один із мешканців будинку N13.

За словами свідків, цей автомобіль спершу катався по мікрорайону і у ньому, нібито, було крім водія ще двоє хлопців і дівчина.

У вбитого на штанах була розстебнута блискавка, тому існує версія, що дівчина мала задовольнити жертву статевим шляхом. Потім невідомий відкрив задню дверку і різонув чоловіка ножем по горлу.

- Коли виїжджав із дому о сьомій вечора, то ця машина тут стояла, потім повернувся о восьмій вона теж тут була, ні світло ні габарити не горіли. Ще подумав чого вона тут стоїть. Біля цих гаражів завжди така темнота, тут майже ж нічого не освітлюється. Ніяких ні криків ні якоїсь боротьби не чув, - каже "ГПУ" ще один мешканець будинку.

За однією із версій, водій був таксистом. Також стало відомо, що цей автомобіль не належить Коновалу.

Обставини убивства з"ясовуються.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Солом"янці перерізали горло таксисту (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі