понеділок, 19 листопада 2007 13:06

На шахті ім.Засядька можливий новий вибух

На шахті ім.Засядька можливий новий вибух
Рятувальники, які ведуть роботи на місці аварії на шахті імені Засядька, годину тому відійшли на підземну базу через пожежу і підвищений вміст чадного газу. Про це журналістам повідомив представник державної комісії із з`ясування причин аварії Михайло Волинець.

"Ситуація в даному випадку ускладнена - продовжується пожежа приблизно від 40 до 70 секції. Підвищується температура і вміст чадного газу. Тому рятувальники відійшли зараз на вихідну позицію, на підземну базу", - сказав він.

Волинець відзначив, що зараз учені намагаються розрахувати, наскільки швидко розповсюджуватиметься полум`я. За його словами, якщо полум`я розповсюджуватиметься на вентиляційний штрек, то "може виникнути черговий вибух, "тому що там проходить газопровід високої концентрації газу метану".

"Можливо, будуть застосовані подальші заходи: поставлені перемички, щоб припинити доступ повітря і тоді полум`я згасне, тому що не буде підживлення киснем", - сказав член комісії, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «На шахті ім.Засядька можливий новий вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі