пʼятниця, 21 грудня 2007 11:07

На шахті ім. Засядька завершене затоплення аварійної ділянки

У Донецьку на шахті ім. Засядька завершене затоплення аварійних виробок.

Як повідомили у Центральному штабі державної воєнізованої рятувальної служби в Донецьку, о 14.00 20 грудня припинено затоплення водою гірничих виробок аварійної ділянки. Всього в шахту подано 944 868 кубометрів води.

Рішенням технічної ради, у зв"язку з виконанням проекту затоплення, подачею розрахункової кількості води і відсутності в гірських виробках аварійної ділянки концентрацій чадного газу вище санітарної норми, з 19.00 20 грудня аварійно-рятувальні роботи на шахті переведені в режим технічних.

Зараз у шахті на відновних та інших видах робіт зайнято близько 300 гірників. Два відділення рятувальників здійснюють контроль шахтного повітря.

Як повідомлялося раніше, на шахті ім. Засядька в Донецьку внаслідок трьох вибухів 18 листопада, а також 1 і 2 грудня загинув 101 шахтар і 5 рятувальників. Понад 120 працівників шахти і рятувальників було госпіталізовано, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На шахті ім. Засядька завершене затоплення аварійної ділянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі