понеділок, 17 грудня 2007 08:51

На Сердючку в Лондоні напав маніяк

Уцюблениця Європи Вєрка Сердючка в Лондоні зіткнулася з далеко не лояльним до себе відношенням. У центрі столиці Англії на Трафальгарській площі на Вєрку напав місцевий житель, розбивши їй знамениту зірку на голові.

Неприємний інцидент відбувся з Андрієм Данилко під час його перебування в Лондоні, куди артист прилетів, щоб зняти продовження фільму "Сердючка в Парижі" з робочою назвою "Сердючка в Лондоні".

В розпал зйомок на ковзанці, де Вєрка осягала ази фігурного катання, якийсь агресивно налаштований хлопець кинувся на неї, викрикуючи при цьому якісь лайки англійською мовою.

Служба безпеки зірки, звикла до подібних витівок з боку "прихильників" на батьківщині, навіть зорієнтуватися не встигла, як порушник порядку вже вчепився в Данилка.

"Все відбулося так швидко, що у мене навіть не було можливості якось зреагувати на появу цього хлопця, - згадує Андрій. - Він з"явився з-за рогу і підкотився до мене. А через секунду його руки вже обвивали мою шию."

Переляканий нападом англійця, Андрій спробував вирватися з його обійм. Легко це зробити не вийшло, і між ними зав"язалася колотнеча. У результаті Данилко все ж таки відштовхнув молодика від себе, але від його різкого удару ухилитися не встиг.

"Він влучив мені по голові і зламав скляну зірку на моїй шапці, - говорить Андрій. - Образливо не стільки за себе, скільки за зірку - адже після "Євробачення" вона стала вже легендарним атрибутом Вєрки, як свого часу її шуби."

Відштовхнувши хулігана, Андрій зміг скористатися допомогою адміністраторів і охоронців. І вже через пару хвилин хлопець, зв"язаний помічниками артиста, лежав на льоду, чекаючи на приїзд поліції. Співробітники правоохоронних органів з полегшенням зітхнули, побачивши, що Данилко не сильно постраждав , повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «На Сердючку в Лондоні напав маніяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі