субота, 12 квітня 2014 02:15

На російських каналах одна й та сама людина виявилася спочатку "найманцем Майдану", а потім "потерпілим від євромайданівців"

На російських каналах одна й та сама людина виявилася спочатку "найманцем Майдану", а потім "потерпілим від євромайданівців"

Два російські телеканали НТВ і "Росія" не поділили пораненого. В один і той самий вечір на різних каналах одна й та сама людина виявилася спочатку "найманцем Майдану", а потім "потерпілим від євромайданівців".

У двох сюжетах героя звати однаково – Андрій Петков. Проте ролі в нього різні. У першому сюжеті він виступає в ролі громадянина Німеччини, представника "Правого сектору", який розказує, що привіз на миколаївський майдан 500 тис. євро та готував до силових акцій групу з 50 громадян із Західної Європи.

Також він свідчить, що його метою було покалічити якомога більше мирних мітингувальників. У другому сюжеті він уже корінний житель Миколаєва, який сам постраждав від побиття радикалів. Незважаючи на приналежність, нібито, до різних таборів протистояння, обидва відео зняті в одній і тій самій лікарняній палаті.

Зараз ви читаєте новину «На російських каналах одна й та сама людина виявилася спочатку "найманцем Майдану", а потім "потерпілим від євромайданівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі