неділя, 14 жовтня 2007 11:28

На рок-концерті в Санкт-Петербурзі невідомий кинув на сцену бомбу

У Петербурзі під час концерту шведської рок-групи "Blecterxead" було запобігнуто теракту. У приміщенні рок-клуба "Рокс-Клаб" під час виступу рок-групи у присутності 300 глядачів невідомий кинув на сцену матерчату сумку, з якої йшов дим, передає "Интерфакс".

Прибулі оперативно на місце співробітники ОМОН ГУВД виявили в сумці саморобний вибуховий пристрій. Пристрій складався з картонної коробки, в якій знаходилися тротилова шашка 200-грама, використана петарда, підключена проводами до елементів живлення електронного будильника, і пакет з 800 грамами шурупів і саморізів.

Одразу ж після того, як невідомий кинув сумку на сцену, адміністратор клубу залив її водою і виніс на вулицю в сквер, після чого викликав на місце події співробітників правоохоронних органів.

Небезпечну знахідку вилучили вибухотехніки Управління ФСБ РФ у Санкт-Петербургу і Ленінградській області, які також прибули на місце, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «На рок-концерті в Санкт-Петербурзі невідомий кинув на сцену бомбу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі