четвер, 14 лютого 2008 16:12

На роботі через кожні 15 хвилин жінки думають про секс

Як показало опитування на сайті Dating Direct, на роботі жінки думають про секс щоп"ятнадцять хвилин. Тобто протягом стандартного робочого дня про інтимну близькість жінка згадує 34 рази.

В опитуванні взяли участь 1000 респонденток, і майже половина з них висловила невдоволення своїм сексуальним життям, заявивши, що думають про секс на роботі. Ба більше, семеро з 10 опитаних жінок зізналися, що фантазують "про це" годину щодня.

Фахівці встановили, що крім постійних партнерів, найпоширенішим об"єктом сексуальних фантазій жінок є зірки. За ними йдуть незнайомці, яких жінки випадково десь зустріли, а вже потім колишні коханці.

53% респонденток зізналися, що їм подобається колега по роботи, а 36% заявили, що в жінки мусить бути офісне "кохання", щоб було про кого думати вдома на дозвіллі.

Упродовж дослідження також було встановлено, що кожна третя жінка має чоловіка "для сексу", а 40% жінок фантазують про секс з іншим партнером під час любощів зі своїм власним. І тільки 7% зізналися, що під час пристрасного сексу називали коханця чужим ім"ям.

Голова Dating Direct Алістер Шрімптон зазначає: "Традиційно вважалося, що саме чоловіки весь час думають про секс. Це дослідження довело, що жінки точно знають, що їм треба в ліжку, і є так само пристрасними, можливо, навіть пристраснішими за чоловіків", повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «На роботі через кожні 15 хвилин жінки думають про секс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі