вівторок, 05 квітня 2011 18:14

На Рівненщині на зрубі дерева з'явилися зображення ангела і Божої матері

На обійсті Оксани Панай, мешканки села Воскодави Гощанського району на Рівненщині, зрізали старого ясена. На стовбурі селяни розгледіли зображення ангела та Божої матері з Ісусом на руках.

"Ми стали свідками великого чуда. Не все дано збагнути розумом, але вірою та серцем відчуваємо задум Божий, - говорить отець Ігор, священик місцевої Свято-Покровської церкви.

Господарі спершу не звернули уваги на темні плями на колодках. Силуети святих розгледіли коли сфотографували зрізи.

"Мені здалося, що бачу горобця. Коли ж придивилася, то чітко розгледіла контури ангела. Кожен раз під різним кутом зору можна побачити щось нове", - пояснює Оксани Панай.

Стовбури зрізаного дерева із зображеннями святих жінка поставила на застелений святковою скатертиною стіл у світлиці. Поруч – ікони та свічки.

"Двері не закриваються. Побачити диво й помолитися приходять віруючи не тільки з нашого села, а й сусідніх. Люди жертвують гроші й просять зцілення, - розповідає господиня.

Біологи знаходять наукове пояснення такому явищу. Кажуть, що потемніння на стовбурах різноманітних дерев не рідкість і пояснюється тим, що в тканинні дерева відбулася закупорка.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині на зрубі дерева з'явилися зображення ангела і Божої матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі