четвер, 16 вересня 2010 08:17

На Рівненщині джип керівника обласного ДАІ протаранив автобус

На Рівненщині джип керівника обласного ДАІ протаранив автобус

На Рівненщині джип керівника обласного управління ДАІ виїхав на зустрічну смугу та врізався в мікроавтобус.

В результаті ДТП постраждав водій мікроавтобуса, у нього відкритий перелам ноги. Наразі чоловік перебуває в реанімації.

Правоохоронні органи підтвердили, що власник авто - керівник обласного управління ДАІ в Рівненській області Микола Слободенюк. Утім, за даними міліції, за кермом був не він.

За наявною інформацією, у джипі були колишня дружина керівника ДАІ Інна Слободенюк і його чотирирічна донька, а за кермом - друг сім"ї. Разом вони їхали до головного даїшника в лікарню.

Свідки стверджують, що із місця події одразу зникли номерні знаки позашляховика, а талон техогляду з лобового скла нібито зняли працівники ДАІ.

Міліція розпочала за фактом аварії внутрішню перевірку. "Проводиться розслідування інспекцією з особового складу та відділом внутрішньої безпеки, а оцінку ДТП дасть слідство", - розповів заступник керівника УМВС України в Рівненській області Юрій Михальчук.

За словами міліціонерів, внутрішня перевірка буде ретельною, адже дружина Слободенюка - старший дільничний Рівненського райвідділку міліції.

Лише кількома тижнями раніше на Рівненщині сталося ще одне ДТП за участю міліціонера. "Нива", якою керував правоохоронець, зіштовхнулась з "Маздою". У ній було четверо людей. Двоє водіїв і пасажир "Мазди" загинули на місці ДТП, ще двоє - у тяжкому стані.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині джип керівника обласного ДАІ протаранив автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі