вівторок, 13 травня 2008 09:50

На річці в Бангладеш перекинулося судно: 40 людей загинули

Щонайменше, 40 людей загинули і десятки пропали без вісти на півночі Бангладеш, коли їх судно перекинулося в понеділок на річці через сильні пориви вітру, передають місцеві ЗМІ.

Поліція округу Кишорегандж, де сталася трагедія, до цих пір не знає, скільки пасажирів знаходилося на судні, але їх число оцінюється в 150-200. Виплисти на берег вдалося лише декільком десяткам.

Рятувальники напередодні до настання темряви виявили близько чотирьох загиблих, ще декілька десятків було виявлено у вівторок вранці.

За попередніми даними, пором затонув через погані метеоумови. Рятувальна операція продовжується.

Відзначимо, що 28 березня невелике пасажирське судно, на борту якого знаходилися 14 людей, затонуло на півдні Філіппін, одній людині вдалося врятуватися, інші вважаються зниклими без вісти.

22 березня в Південно-китайському морі (Гонконзька протока) сталося зіткнення українського транспортно-буксирного судна "Нафтогаз-67" і балкера "Яохай" (КНР). На судні "Нафтогаз-67" знаходилися 25 осіб: 24 українці та одна представниця Китаю, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На річці в Бангладеш перекинулося судно: 40 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі