вівторок, 20 лютого 2007 10:08

На радіо почалась акція "Ні ЄвроСердючці!"

Радіо "Європа FM" у понеділок, 19 лютого, оголосило про початок акції культурного опору Вірці Сердючці як учаснику"Євробачення-2007" від України.

Радіостанція "Європа FM" попереджає: поїздка Андрія Данилка в амплуа Вєрки Сердючки на конкурс "Євробачення-2007" загрожує Європі культурною катастрофою. Україні такий учасник гарантує катастрофічну втрату авторитету і пошани в очах цивілізованих європейців.

– Ми виступаємо не проти безумовно талановитого артиста Андрія Данилка, ми виступаємо проти того, щоб далеко не найкращий зразок пострадянського мистецтва створював специфічний імідж України в очах європейців, – повідомили в прес-службі радіо "Європа FM".

Радіостанція, яка протягом багатьох років пропонує слухачам тільки якісний музичний продукт, закликає всіх небайдужих підтримати акцію "Ні Євросердючці!".

За даними радіостанції, питання представництва такого персонажа, як Вєрка Сердючка, на "Євробаченні" у Фінляндії вже практично вирішено в кулуарах, про що неодноразово повідомлялося з вуст різних представників українського відбіркового комітету.

Свій протест "Європа FM" не збирається обмежувати суто радіоефірними проектами в рамках акції культурного опору "Ні Євросердючці!". Також планується збір підписів, СМС-голосування, проведення вуличних акцій протесту та інших законних заходів, повідомляє Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «На радіо почалась акція "Ні ЄвроСердючці!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі