четвер, 19 серпня 2010 17:06

На "КаZaнтипі" масово крадуть та приймають наркотики

На "КаZaнтипі" масово крадуть та приймають наркотики
Працівники міліції задокументували 16 фактів обороту наркотичних засобів і один - обороту зброї на фестивалі "КаZaнтип", який офіційно відкрився в ніч на 7 серпня в Криму.

Про це повідомили в прес-службі кримського Управління МВС.

За виявленими фактами проводяться перевірки для прийняття рішення відповідно до законодавства України.

За даними правоохоронців, на сьогодні в Сакському міськвідділі міліції зареєстровано майже 60 заяв і повідомлень про події і злочини, фігурантами яких є учасники "КаZaнтипу".

На весь період проведення фестивалю, аж до 21 серпня, забезпечено цілодобове чергування слідчо-оперативної групи в районі села Попівка.

"Громадяни, які прибули на фестиваль, забувають про все, віддаючись у владу бажань і відриваючись сповна. Один з іноземних громадян "дофестивалився" до євпаторійської лікарні, не розрахувавши з дозою екстазі, другому пощастило менше - 25-річний громадянин Франції потонув в морі, також переоцінивши свої можливості. Зареєстровано два випадки завдання тілесних ушкоджень, факт пошкодження автомашини - хтось кинув камінь у лобове скло авто. Дуже багато фактів втрати фестивальниками документів, гаманців і мобільних телефонів, що не дивує, адже після такої кількості прийнятого на груди вже радує те, що багато хто на ранок пам`ятає, хто вони такі і де знаходяться", - йшлося в прес-релізі.

Як повідомляла Gazeta.ua, "КаZантип" на початку 1990-х років проводився в північно-східній частині Криму, на мисі Казантип.

Спочатку це був спортивний захід, який збирав фанатів віндсерфінгу, супутницею якого була музика.

На початку 2000-х років "КаZантип" переїхав на захід Криму, у Попівку.

"Республіки Z" - це пляжна територія біля моря, на ній розташовані численні бари і танцполи. Цього року влада обіцяла закрити фестиваль через численні порушення.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На "КаZaнтипі" масово крадуть та приймають наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі