пʼятниця, 05 грудня 2008 18:09

На "Фаїну" везуть викуп

На "Фаїну" везуть викуп
Судно з обумовленою під час переговорів сумою викупу на борту попрямувало до українського суховантажу "Фаїна", захопленого піратами 25 вересня цього року. Про це повідомляє інтернет-видання "Морський бюлетень".

За відомостями редактора "Морського бюлетеня" Михайла Войтенка, який посилається на свої джерела, американські військові кораблі відійшли від "Фаїни", щоб надати коридор для доставки викупу і гарантувати піратам безпечне сходження із судна.

Крім того, він повідомив з посиланням на судновласника, що "вчора пізно увечері переговори з піратами підійшли до завершення, залишалося лише обговорити деякі деталі доставки піратам викупу".

Як повідомлялося раніше, сомалійські пірати і власники судна "Фаїна" 30 листопада домовилися про звільнення суховантажу з військовою технікою на борту, захопленого 25 вересня. Переговори були присвячені способу передачі грошей за звільнення теплохода і 21 моряка, багато з яких одесити, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На "Фаїну" везуть викуп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі