понеділок, 09 липня 2007 12:34

На продаж виставили найдорожчий у світі будинок

У американському місті Аспен (штат Колорадо) виставлено на продаж особняк, офіційно визнаний найдорожчим житловим будинком на планеті.

Йдеться про шикарний маєток Hala Ranch, чиїм власником був принц Бандар бін Султан, який зараз обіймає посаду голови Ради безпеки Саудівської Аравії. Від 1984 року Бандар бін Султан був послом Королівства Саудівська Аравія в США.

Шикарний особняк Hala Ranch вартістю 134 млн. доларів розташований у мальовничій горбистій місцевості. У ньому є все, чого може тільки забажати справжній принц: 15 спалень, 16 ванних кімнат, окремий відсік для дітей, салон краси, басейн, тенісний корт і навіть власна лижна траса.

За словами агента нерухомості Джошуа Саслове, адвокати принца, які займаються продажем будинку, схвалили тільки 11 заяв на огляд маєтку, дві з яких були від журналістів, що писали про ранчо захоплені статті. Відбір був винятковим, зважаючи на той факт, що загалом подивитися будинок захотіло понад тисяча осіб.

Принц Байдар і його дружина принцеса Хайфа побудували будинок 1991 року, коли Аспен почав перетворюватися з містечка хіппі на місце проживання мільярдерів. Гігантське помешкання знаходиться в маєтку на 38,4 гектара, а площа самого будинку становить 5200 кв. метрів, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «На продаж виставили найдорожчий у світі будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі