субота, 05 липня 2008 16:04

На Прикарпатті відкрився фестиваль екстремальної культури "Мізунська Zвигода"

На Прикарпатті у селі Новий Мізунь Долинського району розпочався фестиваль екстремальної та молодіжної культури "Мізунська Zвигода".

Як повідомили організатори фестивалю, його метою є залучення молоді до здорового способу життя, активного туризму, знайомство з цікавими куточками Карпат, змагання спортсменів-екстремалів за цінні призи, видовищний концерт для меломанів та відпочиваючих. Фестиваль – це своєрідна зустріч однодумців, любителів як екстріму, так і музики.

Особливістю цьогорічного фестивалю, який уже проходить вчетверте, є значний призовий фонд для спортсменів – 10 тис. грн. і присутність представників трьох професійних команд з гірського велосипеду, що, в свою чергу, дало можливість вивести окрему групу "Майстри".

На фестивалі звучить живий супровід молодих перспективних рокових гуртів та DJ-їв України, які з"їхалися з усіх куточків держави.

Спортивна частина фестивалю складається з даунхілу (швидкісний спуск на гірських велосипедах зі схилу гори), нор-шор (спуск на гірських велосипедах спеціально ускладненою трасою), тріал, тріал-крос (подолання різноманітних перешкод на гірському велосипеді на невеликій швидкості) та чемпіонат України із спортивного орієнтування.

Завершиться дійство у неділю, 6 липня, нагородженням переможців та вручення призів від спонсорів, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті відкрився фестиваль екстремальної культури "Мізунська Zвигода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі