середа, 27 серпня 2008 20:16

На пожежу терміново їде комісія Міноборони

На місце пожежі, що сталася на арсеналі боєприпасів поблизу міста Лозова Харківської області, терміново відбула комісія Міноборони.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міноборони України, зазначену комісію очолив перший заступник начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-полковник Микола Цицюрський.

Як наголошують в Міноборони, головною метою роботи комісії є надання допомоги з ліквідації наслідків надзвичайної події, визначення її причин, а також щодо забезпечення безпеки особового складу військових підрозділів, цивільного населення.

Як повідомлялося, сьогодні поблизу міста Лозова Харківської області на об"єктах 61-го арсеналу Південного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України спалахнула пожежа. О 16 години пожежа сталася на двох майданчиках арсеналу, де зберігалися 120-міліметрові міни, а о 16.10 черговою службою арсеналу були зафіксовані перші вибухи.

Станом на 18.00 персонал арсеналу евакуйовано на безпечну відстань. За попередніми даними, серед військовослужбовців та працівників арсеналу постраждалих немає.

61-й арсенал Південного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України, розташований поблизу міста Лозова на Харківщині на загальній площі 494 га. Обсяги зберігання на арсеналі становлять близько 95 тисяч тонн боєприпасів, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На пожежу терміново їде комісія Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі