четвер, 24 січня 2008 08:58

На Полтавщині затримали викрадачів автомобілів

Міліціонери Полтавської області затримали банду злодіїв, яка здійснювала крадіжки автомобілів по всій Україні. Про це 23 січня журналістам повідомив начальник Управління МВС України в Полтавській області Михайло Цимбалюк.

"Ми затримали групу, яка має ознаки міжрегіональної злочинної. Члени групи спеціалізувалися на крадіжках автомобілів. Переважно вони викрадали ВАЗівські "десятки". Потім вони їх реалізовували, зокрема, під виглядом нових автомобілів. При цьому вони змінювали цифри на кузові автомобіля", - розповів Цимбалюк.

За його словами, міліціонери затримали тільки чотирьох членів групи. Решта перебувають в розшуку.

"Зараз ми перевіряємо членів групи на скоєння подібних злочинів. Вже відомо, що група активно діяла в Україні в 2007 році і на початку січня цього року", - повідомив Цимбалюк.

Нагадаємо, що у вересні минулого року міліціонери Полтавської області затримали 16-річного юнака, який за три доби викрав 5 автомобілів й ще 8 намагався викрасти.

Спочатку він викрав автомобіль ВАЗ-21013, а потім по черзі ЗАЗ-1102, "Москвич 2715" і ВАЗ-2101 та ін. Всі автомобілі зловмисник залишав на дорозі, як тільки в них закінчувалося пальне, при чому ні пошкодити, ні викрасти речі або запчастини, навіть не намагався, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині затримали викрадачів автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі