пʼятниця, 25 січня 2008 14:49

На польсько-українському кордоні заживо згорів далекобійник

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, вогонь охопив кабіну вантажної фури "ДАФ", яка стояла в автомобільній черзі на під"їзді до Міжнародного автомобільного пункту пропуску "Краковець", що на території Яворівського району. Полум"я буквально за лічені хвилини знищило кабіну TIRа, в якій знаходився 43-річний водій, житель міста Львова.

Як повідомив працівник прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Віталій Туровцев, який на даний час перебуває на місці події, трагедія сталася на світанку, коли всі водії спали у своїх авто і не відразу зауважили, як спалахнула пожежа.

"Автомобільна черга до МАПП "Краківець" розтягнулася на десять кілометрів, "ДАФ", в якому виникла пожежа, стояв на відстані шести кілометрів від пункту пропуску в "колейці" вантажівок. Проте ніхто з водіїв просто не встиг на допомогу своєму колезі, оскільки пожежа миттєво охопила фуру, а втомлені кількадобовим очікуванням на трасі, водії спали в своїх машинах. Зараз ведеться слідство з метою встановлення причин загоряння вантажівки, яка "порожняком" їхала до Польщі за товаром", - поінформував Віталій Туровцев.

Як поінформували в ГУ МВС України у Львівській області, за попередньою версією спеціалістів, загоряння виникло внаслідок замикання в системі живлення, коли водій увімкнув автономний обігрів кабіни, повідомляє zaxid.net.

Зараз ви читаєте новину «На польсько-українському кордоні заживо згорів далекобійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі