середа, 23 квітня 2008 08:08

На польсько - українському кордоні знову кілометрові черги

На польсько - українському кордоні знову кілометрові черги

Дорога з Євросоюзу знову заблокована. На кордоні з Польщею найбільша тиснява – на пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин". Майже тисяча вантажівок тут розтяглася у черзі на 25 кілометрів. Швидко перетинають кордон лише рейсові й туристичні автобуси – у них окремий коридор. На оформлення документів водії вантажівок чекають по дві-три доби.

Українські митники пояснюють: черги на кордоні утворюються через збільшення товарообігу з ЄС. Пункти пропуску не встигають усіх обслужити. А "Ягодин" найбільше приваблює перевізників вдалим розташуванням.

Раніше за добу "Ягодин" перетинали триста вантажівок. Тепер тут оформлюють майже вдвічі більше фур. Для цього залучили десять додаткових митників з інших переходів. Піку тисняви очікують наприкінці тижня. Коли водії поспішатимуть доставити товар і зустріти великодні й травневі свята вдома, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «На польсько - українському кордоні знову кілометрові черги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі