субота, 28 серпня 2010 16:35

На Польщу обрушився великий смерч (ФОТО)

Автор: Фото: tvn24.pl
  Наслідки смерчу у місцевості Воля Рембковська (Мазовецьке воєводство)
Наслідки смерчу у місцевості Воля Рембковська (Мазовецьке воєводство)
Величезний повітряний вихор пронісся у п"ятницю ввечері над центральною частиною Польщі. Постраждали Мазовецьке, Любельське та Лодзьке воєводства.

Вертикальний повітряний стовб зірвав кілька дахів поблизу міста Рава Мазовецька. Ушкоджено лінії електропередачі. На щастя, ніхто не постраждав.

В околицях міста Ґавролін смерч ушкодив 20 будинків. Один з них знищений настільки, що може бути непридатним до відбудови. Оцінку його стану вдень проводитиме експерт. Кілька десятків дахів вітер зривав і проносив на відстань навіть до 7 км. У відновлювальних роботах братимуть участь кілька пожежних підрозділів.

У столиці Польщі у ніч з п"ятниці на суботу також проноситься сильний вітер. Інформації про пошкодження та постраждалих на разі немає.

Нагадаємо, що це вже третій погодний катаклізм у Польщі протягом серпня місяця цього року. Як повідомляла gazeta.ua, 16 серпня над країною пронеслися сильні урагани і випав величезний град.

А тиждень перед цим в результаті сильних дощів повінь зруйнувала місто Богатині на півдні Польщі.

Сергій Покровські (Варшава)
Зараз ви читаєте новину «На Польщу обрушився великий смерч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі