Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 11:40

На Подолі запровадили односторонній рух

З сьогоднішнього дня більше десятка вулиць в Подільському районі столиці стануть односторонніми. Поки що тільки на один день, але вже за кілька днів односторонній рух на Подолі буде постійним. Для цього столичні транспортники встановили спеціальні знаки і таблички. Таким чином столична влада планує боротися із заторами на подільських вулицях.

Зокрема односторонній рух буде введено на таких вулицях: Ільїнська, Сковороди, Спаська, Хорива, Ярославська, Щекавицька, Введенська, Оболонська, Юрківська, Оленівська, Волоська, Почайнинська.

Для того, щоб уникнути аварій, в столичному ДАІ обіцяють поставити наряди в місцях приєднання односторонніх вулиць до звичайних. Інспектори з жезлами будуть розвертати ті машини, водії яких не помітили нові знаки, або спеціально спробують проскочити по зустрічній. "Це звичайна практика, коли вводяться якісь зміни дорожнього руху, ми виставляємо патрулі, щоб ті попереджали водіїв про нововведення", - повідомив начальник прес-служби УДАІ Києва Євген Кравець.

Окрім Подолу міська влада планує також зробити односторонніми ще кілька десятків вулиць в різних районах, як в центрі, так і на околиці.

Не так давно односторонній рух було введено на двох центральних вулицях Києва: Антоновича (колишня Горького) та Великій Васильківській (колишня Червоноармійська).

А ще минулого року односторонніми стали вулиці Жилянська та Саксаганського, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «На Подолі запровадили односторонній рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути