пʼятниця, 01 серпня 2008 18:21

На пляжі США знайшли жахливого монстра (ФОТО)

На пляжі Монтаук (Montauk), розташованому в кінці нью-йоркського Лонг-Айленд, була виявлена незвичайна тварина. Фотографія дивної істоти, яка могла бути викинута на берег, була опублікована на одному з блогів у вівторок 29 липня, що викликало масу обговорень в мережі Інтернет.

Деякі припускають, що це могла бути морська черепаха, позбавлена панцира, або ж майстерно зроблена в Photoshop"е підробка, повідомляє Fox News.

"Я побачив монстра", - говорить один з очевидців, який працює офіціантом в розташованому неподалік ресторані. - "Я пішов по пляжу і помітив, що всі дивляться на нього. Ніхто не знав, що це таке. Тварина була схоже на собаку, проте мала дзьоб".

На фотографії, що викликала сенсацію, дійсно, істота виглядає досить дивно. Проте якщо поглянути на зроблений іншим свідком фотознімок, опублікований в Newsday, видно, що, швидше за все, це собака, повідомляє Zhelezyaka.com

Зараз ви читаєте новину «На пляжі США знайшли жахливого монстра (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі