неділя, 25 лютого 2007 18:35

На півночі Італії заборонили рух транспорту через забруднення повітря

Сьогодні у Італії на всій півночі країни заборонили практично весь автомобільний рух. Подібне рішення ухвалили через різке погіршення екологічної ситуації.

- Вперше в історії на такому величезному просторі заборонили автомобільний рух через забруднення навколишнього середовища. Такого не було ще ніде в світі, - підкреслив президент області Ломбардія Роберто Формігоні. - Я думаю, що це послужить для всіх хорошим прикладом, і внесе серйозний внесок до боротьби із забрудненням навколишнього середовища.

Сьогодні не можуть користуватися особистим транспортом жителі таких крупних італійських областей, як Венето, Валь Д"Аоста, Ломбардія, П"ємонт, Трентіно Альто Адідже і Емілья-Романья.

Причому в багатьох з них не можна виїжджати навіть на тих машинах, які оснащені так званими екологічно чистими двигунами "Е-4", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На півночі Італії заборонили рух транспорту через забруднення повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі