понеділок, 14 липня 2008 18:44

На півдні Китаю живе сім"я з 110 чоловік

Родичів найпростіше любити на відстані, сумно жартують зяті і невістки, що не порозумілися з тещами і свекрухами. Цю суперечливу, але, на жаль, не позбавлену сенсу максиму запросто спростовує сімейство Пенів з китайського міста Шеньчжень (південна провінція Гуандун). Ось вже довгі роки в їх великому будинку під одним дахом дружно живуть цілих п"ять поколінь цього прізвища. А це, відзначимо, на даний момент не мало не багато -  110 чоловік.

Ця незвичайна сім"я може по праву гордитися вирощеними нею представниками різних професій: у будні із служби додому повертаються Пени-вчителі, Пени-лікарі, Пени-чиновники і багато інших. А там їх вже з нетерпінням чекають непрацюючі родичі, зокрема найстаріший, незабаром святкуватиме 100-річний ювілей, і найменший - його праправнук, якому ще не виповнилося і року.

Ну а найбільша радість для Пенів - традиційний сімейний обід за шістьма великими круглими столами. За меншим їх числом цей вражаючий "осередок суспільства", із зрозумілих причин, розміститися не може, повідомляє АМІ-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «На півдні Китаю живе сім"я з 110 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі