четвер, 28 лютого 2008 09:40

На передвиборний штаб Обами в Техасі напали расисти

Нападу вандалів піддався розташований у місті Лонгв"ю (штат Техас) передвиборний штаб претендента на пост президента США – чорношкірого сенатора-демократа від штату Ілінойс Барака Обами. Написи расистського змісту були виявлені на фасаді та і двох автомобілях, повідомляє місцева преса.

Представники правоохоронних органів заявили, що на даний момент ведеться слідство. У руках у поліцейських є запис з камер стеження, які зафіксували момент злочину і самого вандала.

Проте на плівці не видно його обличчя, що затруднює пошук. Зробивши під покривом ночі свою "брудну справу", він утік, не залишивши практично жодних слідів і зачіпок для техаських детективів.

Минулими вихідними на сході штату Техас співробітники передвиборного штабу Барака Обами проводили крупну кампанію на підтримку чорношкірого політика. У ній, зокрема, брав участь відомий американський кіноактор Семюел Джексон, відзначає ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «На передвиборний штаб Обами в Техасі напали расисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі