середа, 16 липня 2008 09:55

На Одещині зіткнулися 7 авто: 3 людей загинуло, 17 травмовано

Вчора на Одещині водій автомобіля "Вольво FH-12" з напівпричепом, громадянин Молдови, не вибрав безпечну швидкість руху та дистанцію, не впорався з керуванням й зіткнувся з автомобілем "БМВ-520", що рухався в попутному напрямку.

Про це повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Потім "Вольво" скоїв зіткнення з автомобілем "АУДІ-80", що їхав в попутному напрямку, далі продовживши рух виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "БМВ-740". Потужним ударом "БМВ" відкинуло під автомобіль "КАМАЗ-5320" з напівпричепом, що стояв праворуч на узбіччі по ходу руху.

Некерований автомобіль "Вольво" продовжив рух по зустрічній смузі й здійснив там ще зіткнення з автомобілями "Ніссан" та "ВАЗ-21063", після чого з"їхав у кювет, збив рекламний щит і, продовживши рух, зупинився аж в лісосмузі.

Внаслідок ДТП троє людей загинуло, в тому числі вагітна жінка (1980 р.н.), яка померла в лікарні, 17 отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Одещині зіткнулися 7 авто: 3 людей загинуло, 17 травмовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі