середа, 25 серпня 2010 10:24

На Одещині вогонь знищив 19 дач та вбив 2 дітей

На Одещині вогонь знищив 19 дач та вбив 2 дітей

В Одеській області згоріло 19 дерев"яних дач. Займання сталося увечері на Миколаївській дорозі.

Вогонь виник в прибережному дачному кооперативі "Кабельник". Попередня причина - необережне поводження з вогнем.

Ускладнили ситуацію хаотичний характер забудови, відсутність протипожежних під"їздів та обладнаних пірсів для забору води. Пожежні машини не змогли під"їхати до осередку займання, і МНСникам довелося тягнути рукави (гнучкий пожежний трубопровід) на відстань 200 метрів. Врешті-решт, вогонь загасили.

Крім того 23 серпня у пожежі загинуло двоє маленьких дітей. Займання сталося в приватному житловому будинку в Саратському районі Одеської області.

Рятувальники виявили тіла двох хлопчиків віком 4 і 6 років після ліквідації пожежі, яка виникла на сіннику в горищному приміщенні одноповерхового будинку в селі Сергіївка. Вогонь знищив дах площею 60 квадратних метрів і тонну сіна.

Два відділення рятувальників МНС боролися з вогнем більше години. За попередніми даними, причиною пригоди сталі ігри з сірниками дітей, залишених без нагляду.

Нагадаємо, в Охтирському районі Сумської області 24 серпня виникло загоряння сухої рослинності, що розповсюдилось на територію "Національного Гетьманського парку" і Державного підприємства "Охтирський агролісхгосп", яке до вечора того ж дня із залученням сил МНС було ліквідовано.

Ліга, Репортер Одессы

Зараз ви читаєте новину «На Одещині вогонь знищив 19 дач та вбив 2 дітей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі