вівторок, 23 березня 2010 20:05

На Одещині підпалили лікарню (ФОТО)

Пожежа 21 березня в Ренійській районній клінічній лікарні сталася в результаті підпалу. Про це повідомили в регіональному управлінні з питань надзвичайних ситуацій.

Адміністрація лікарні евакуювала з найближчих до вогнища пожежі лікувальних відділень 38 дітей і 13 дорослих - їх перевели у віддалене крило будинку.

Пожежа тривала більше години. Згідно з висновками правоохоронців, причиною події став підпал. Особа палія поки не встановлена. Орієнтовна сума збитків - 130 тис. грн. Загиблих і потерпілих немає.

В лікарні повідомляли про неодноразові рейдерські претензії на будинок, який знаходиться в центрі міста, з боку забудовників. Втім, існує і інша версія. Вона стосується аптечної конкуренції.

"Аптеки приносять багато грошей. А в Рені їх не багато. От вам і причина", - говорить спеціаліст регіонального управління охорони здоров"я Леонід Осадчук. Як повідомляють в міліції, пожежа в 3- поверховому будинку райлікарні почалася із приміщення приватної аптеки площею 20 кв м на першому поверсі. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині підпалили лікарню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі