четвер, 02 жовтня 2008 09:49

На Оболоні внаслідок пожежі постраждали 2 людини

Одна людина постраждала від отруєння чадним газом, ще одна отримала опіки під час пожежі на вул. Мате Залки, 3-а, в Оболонському районі столиці.

Тут близько 00.30 в дев"ятиповерховому житловому будинку, в загальному коридорі на восьмому поверсі, загорілися старі речі, які винесли сюди самі жителі квартир. Вогонь швидко розповсюдився на двері трьох сусідніх приміщень, а густий дим і продукти горіння швидко заповнили сходову клітку. Щоб врятуватися від їдкого диму, мешканці вийшли на балкон. Один з чоловіків, який живе тут - 35-річний чоловік - намагався своїми силами зупинити розповсюдження вогню з коридору на власну квартиру, водою він заливав вогнище, поки не прибули рятувальники, які згасили вогонь в лічені хвилини. Чоловік, який захищав власне житло, отримав опіки рук і ніг 1 ступеня.

Бригадою "швидкої" йому була надана допомога на місці. З отруєнням чадним газом в лікарню госпіталізували 66-річну мешканку, яка живе на восьмому поверсі. Її стан задовільний.

В результаті пожежі згоріли вхідні двері трьох квартир закопчені стіни і стеля коридору.

Причина пожежі і збитки з"ясовуються, повідомляє Главред

Зараз ви читаєте новину «На Оболоні внаслідок пожежі постраждали 2 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі