понеділок, 18 жовтня 2021 19:30

На найбільших вокзалах країни розгорнуть пункти тестування проти Covid-19

На найбільших вокзалах країни розгорнуть пункти тестування проти Covid-19
Пункти експрес-тестування будуть на головних вокзалах країни / "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" звернулась до лабораторій з пропозицією розгорнути пункти ПЛР-тестувань на вокзалах.

Залізничники прагнуть проводити експрес діагностику пасажирів перед відправленням поїздів. Заради цього "Укрзалізниця" звернулася до більш ніж 20 українських лабораторій, щоб розгорнули пункти тестування на найбільших вокзалах країни, повідомляє державне підприємство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця вводить 19 нових поїздів

За розпорядженням уряду, під час міжрегіональних подорожей пасажири відтепер мають показати документи про проходження курсу вакцинації або негативного тесту на коронавірус.

Серед головних вимог до лабораторій, наявність відповідних ліцензій, можливість цілодобової роботи і видачі результату з QR-кодом протягом 30 хв, доступ до попередньої онлайн-реєстрації для проходження тестування.

Серед пропозицій, які будуть, "Укрзалізниця" вибере лабораторії, які запропонують найнижчу ціну за проведення тестування.

Із 21 жовтня набувають чинності нові правила безпечних подорожей. Перевезення у далекому сполученні будуть дозволені за наявності у пасажира документа, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації або хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19, або негативного результату ПЛР-тесту, зробленого не більше, ніж за 72 год до посадки у поїзд.

Зараз ви читаєте новину «На найбільших вокзалах країни розгорнуть пункти тестування проти Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі