пʼятниця, 10 жовтня 2008 13:00

На місці вибуху в Ісламабаді знайшли коробку цукерок із запискою смертника

Злочинець, який підірвав автомобіль в штаб-квартирі національного управління поліції з боротьби з тероризмом в Ісламабаді, залишив коробку цукерок, в якій знаходилася записка на пуштунській мові. У ній міститься вимога до влади припинити операції проти бойовиків на територіях пуштунських племен біля кордону з Афганістаном, пише газета The Los Angeles Times.

Вибух стався 9 жовтня 2008 року на території комплексу національної поліції в столиці Пакистану. Триповерхова будівля управління з боротьби з тероризмом була повністю зруйнована. Легко поранені були декілька поліцейських, сам терорист загинув.

Невелика кількість жертв пояснюється тим, що більшість співробітників управління знаходилися в різних частинах міста, де були посилені заходи безпеки у зв"язку з проведенням надзвичайної сесії парламенту, присвяченої боротьбі з тероризмом.

Залишається неясним, як цивільний автомобіль з терористом зміг проїхати декілька блокпостів усередині комплексу будівель національної поліції, що ретельно охороняється, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На місці вибуху в Ісламабаді знайшли коробку цукерок із запискою смертника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі