пʼятниця, 20 липня 2007 11:30

На місце Рудьковського приміряється людина Балоги

Заступник голови Секретаріату президента, екс-міністр транспорту і зв"язку Віктор Бондар в разі перемоги помаранчевого блоку на виборах має намір повернутися в уряд.

"Так, якщо таким буде рішення коаліції", - сказав він в інтерв"ю УНІАН на питання про можливість повернення до уряду.

"Я розумію це міністерство, відчуваю його, і ми багато зробили за півтора року. Ми одночасно почали будувати п"ять доріг, у порти прийшли інвестиції, почали розбудовувати аеропорт "Бориспіль". А зараз усе кинули", - пояснив екс-міністр.

"За весь час мого керівництва, даруйте, не було жодної аварії. А на залізниці відсутність аварії – це лише питання контролю, там немає випадковостей", - заявив Бондар.

"Цього року ми мали здавати новий термінал у "Борисполі" – величезний, сучасний, з комфортними залами очікування, ресторанами. Наступного року мав бути завершений другий термінал. А сьогодні бачимо тільки паркан, який ще я поставив", - додав він.

За словами Бондара, "міністр транспорту (Микола Рудьковський) зараз весільний генерал, у нього ж відібрали всі напрямки – авіація у когось, залізниця – під кимсь, "Укравтодор" – ще під кимсь".

"У результаті немає комплексного підходу до розвитку галузі", - наголосив екс-міністр, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На місце Рудьковського приміряється людина Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі