вівторок, 12 лютого 2008 14:43

На Мела Гібсона подали до суду

На Мела Гібсона подали до суду
На Мела Гібсона подав до суду сценарист, який працював з ним над фільмом "Пристрасті Христові".

Бенедикт Фіцджералд заявив, що коли Гібсон наймав його написати сценарій про розп"яття Ісуса, він сказав, що бюджет фільму складе від 4 до 7 млн. доларів. Незадоволений же він тим, що в реальності на зйомки "Пристрастей" витратили, за різними оцінками, від 25 до 50 млн. Якби Фіцджералд знав про реальні цифри бюджету, заявляє він тепер, то попросив би заплатити йому більше. До того ж сценарист був засмучений тим, що багатомільйонні збори фільму ніяк не відбилися на його власному фінансовому положенні. Розмір гонорару, отриманого ним за роботу, не повідомляється.

Також Фіцджеральд додав, що Гібсон стверджував, що він не збирається отримати якісь доходи зі свого фільму, а всі гроші чесно розподілить між членами знімальної групи і іншими товаришами, які взяли участь у фільмі.

Режисерові дійсно приписують слова, що він не хоче "грошей за те, що розглядає як подарунок своїй католицькій вірі". Інше питання, чи можна вважати цю заяву достатньою підставою для судового позову, який звинувачує Гібсона в шахрайстві, порушенні умов контракту і необгрунтованому збагаченні, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «На Мела Гібсона подали до суду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі