субота, 09 червня 2012 15:24

На Майдані зоозахисники із "закривавленими" м'ячами протестують проти "Євро"
8

Кілька десятків людей біля фан-зони в Києві вимагають бойкотувати чемпіонат.
Фото: Фото: Олеся ДУБОВИК
Активісти тримають у руках плакати з написами "Ні вбивству безпритульних тварин!", "Бойкот тривалому чемпіонату!" та інші.
На деяких людях "закривавлені" футболки, а в декого написи на одязі "F*сk evro".
У руках деякі з них тримають "закривавлені" м'ячі.
Активісти пообіцяли проводити мітинги до завершення футбольного чемпіонату.

На Майдан Незалежності до фан-зони Євро-2012 прийшли захисники тварин, які вимагають бойкотувати чемпіонат.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Кілька десятків людей пройшли від бульвару Шевченка до Кабінету Міністрів і спустилися до Майдану Незалежності. До фан-зони їх не пропустили, однак правоохоронці проведенню акції не заважали.

Активісти тримають у руках плакати з написами "Ні вбивству безпритульних тварин!", "Бойкот кривавому чемпіонату!" та інші. Вони також вигукують "Ми кажемо ні! Кривавому "Євро" бойкот!", "Попова геть!" та "Банду геть!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин вбивав бездомних собак і викладав фото в інтернет

Також активісти громадських організацій привели з собою кілька собак, а в руках деякі з них тримають "закривавлені" м'ячі. На деяких людях "закривавлені" футболки, а в декого написи на одязі "F*сk evro".

"Ми протестуємо проти вбивства собак. Адже досі по всій країні винищують безпритульних тварин. Були навіть випадки отруєння дітей. Вони гралися в пісочниці, щось підбирали, а потім їх не встигали рятувати", - розповіла одна з активісток Маріанна Дмитриченко.

Вона також наголосила, що це вже не перша акція й надалі вони продовжитимуть протестувати проти Євро-2012. Активісти пообіцяли проводити мітинги до завершення футбольного чемпіонату. Крім того, вони вже передали свої вимоги від громадських організацій до Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані зоозахисники із "закривавленими" м'ячами протестують проти "Євро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі