четвер, 19 червня 2008 11:00

На Львівщині вилилося близько тонни дизпалива

У Бродовському районі Львівської області через несанкціоноване врізання в нафтопровід близько тисячі літрів дизпалива вилилася з продуктопровода "Прикарпатзахідтранс" на земельну ділянку площею 163 м. кв.

Про це повідомили в прес-центрі головного управління МНС в Львівській області в четвер.

За даними прес-центру, виходу дизпалива за межі охоронної зони немає. Загрози населенню і навколишньому середовищу також немає.

Врізання в продуктопровід діаметром 530 мм виявили 18 червня близько 12.40 між селами Лучківці і Ясенів, і вже через 10 хвилин перекачування дизпалива припинили. Робота продуктопроводу була відновлена близько 20 години вечора 18 червня.

Аварійні бригади проводять роботи з ліквідації наслідків несанкціонованого врізання і прибирання забрудненої території від ґрунту, забрудненого дизпаливом. Також встановлено 5 гідрозасувів з підручних матеріалів для збору незначної кількості плівки в річці Лючка, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині вилилося близько тонни дизпалива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі