пʼятниця, 15 серпня 2008 15:07

На Львівщині відкрили тимчасовий міст за 30 млн грн (ФОТО)
11

Вчора, 14 серпня, у селі Крушельниця Сколівського району (Львівська область) т.в.о. голови Львівської ОДА Микола Кміть спільно із командувачем Сил Підтримки ЗСУ генерал-лейтенантом Станіславом Трегубенком відкрили малий армійський тимчасовий міст через річку Стрий.

За матеріалом ЗІК Фото УНІАН


Вартість моста – близько 25-30 млн грн. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Основний міст, який знаходиться за кілька десятків метрів, був підмитий та зруйнований внаслідок негоди на Львівщині 23-27 липня. Відтак від автомобільного сполучення були відрізані 3 634 мешканці сіл Підгородці, Сопіт, Урич та Ямельниця Сколівського району.

До 13 серпня підвезення продовольчих товарів та товарів першої необхідності здійснювалося через смт Східниця Дрогобицького району (Львівська область).

Т.в.о. голови Львівської ОДА Микола Кміть подякував військовим, які працювали над відновленням мосту. Керівник області розповів, що від негоди на Львівщини постраждали 39 мостів, два з яких були повністю зруйновані. "Вже найближчим часом наслідки стихії в області будуть повністю ліквідовані, – зазначив Микола Кміть, – Пошкоджені мости будуть відновлені та відбудовані за сучасними технологіями, на це виділено кошти".

Під час урочистого відкриття мосту в селищі Крушельниця були присутні керівництво Сколівського району, голови сільських рад району.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині відкрили тимчасовий міст за 30 млн грн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі