понеділок, 30 листопада 2009 08:55

На Львівщині під час полювання застрелили мисливця

На Львівщині під час полювання застрелили мисливця
У суботу на території Мостиського лісництва (Львівська область) під час відстрілу кабана загинув житель міста Мостиська, у якого випадково влучив товариш-мисливець.

Як повідомили у ГУ МВС України у Львівській області, 28 листопада о 13.00 до Мостиського райвідділу внутрішніх справ від чергової медсестри районної лікарні надійшло повідомлення про те, що у приймальний покій каретою швидкої допомоги з вогнепальним пораненням доставлене тіло 69-річного пенсіонера.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що група мисливців у складі 13 осіб під керівництвом єгеря проводила відстріл кабана на території Мостиського лісництва.

Під час полювання 46-річний житель Львова здійснив кілька пострілів у напрямку кабана, одним з яких випадково влучив у товариша. Від отриманого поранення чоловік помер дорогою до лікарні.

Як повідомили в обласному управлінні внутрішніх справ, за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.119 ч.1 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність), передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині під час полювання застрелили мисливця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі