вівторок, 15 січня 2008 11:48

На Луганщині жінка паяльною лампа спалила 4-квартирний будинок

У селі Фащівка через власну необачність жінка залишила без даху над головою три сім"ї разом зі своєю.

"Фащівська палійка" називають тепер свою односельчанку жителі села Фащівка Перевальського району. У будинку, де мешкала жінка, одна з квартир тривалий час була порожньою. Через сильні морози вода у водогоні просто замерзла.

Розтопити лід в трубах сусідньої квартири жінка вирішила за допомогою паяльної лампи. Відкритий вогонь швидко перекинувся на квартирні речі.

Перелякана жінка спробувала самотужки загасити вогонь, і надто пізно зателефонувала пожежним. Вогнеборці прибули на місце, коли полум"я вже охопило покрівлю. Пожежа була настільки великою, що рятувальникам довелося викликати колег із сусідніх частин. Майже чотири години 6 пожежних бригад приборкували вогонь, але на місці будинку лишилося тільки згарище.

Без майна та даху над головою залишилися семеро людей. Бомжами вони не стали лише завдяки Фащівській сільраді, яка виділила погорільцям тимчасове житло.

Востаннє така велика пожежа сталася в селі майже рік тому. Тоді п"яний нероба палив у ліжку. Загинув винуватець трагедії та його матір, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині жінка паяльною лампа спалила 4-квартирний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі