понеділок, 11 червня 2007 14:25

На Луганщині заборонено купатися в усіх водоймах

Луганська обласна санітарно-епідеміологічна служба не дала дозволу на відкриття купального сезону жодному водному об"єкту, що знаходиться в її відомстві.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок повідомив завідувач відділенням комунальної гігієни Луганської обласної санітарно-епідеміологічної служби Василь Юркевич.

За його словами, дані ЗМІ про закриття 120 пляжів у Луганській області - дезінформація. "Усього у нас у відомстві 19 водних об"єктів плюс 18 баз відпочинку, при яких є водні об"єкти. Поки дозвіл на відкриття ми не дали жодному. Доки вони не відповідають нормам ГОСТу, доки йде підготовка", - відзначив В.Юркевич.

Решту водних об"єктів контролюють місцеві ради, приватні особи або вони взагалі безконтрольні. "Усього в Луганській області 120 водних об"єктів, багато з них просто не придатні за своїми фізичними властивостями (глибина не більше 1 метра) для купання", - підкреслив він.

Перевірки санітарного стану водних об"єктів проводять не рідше ніж 2 рази на місяць.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині заборонено купатися в усіх водоймах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі