четвер, 10 липня 2008 10:06

На Луганщині сталася аварія на газопроводі

У Луганській області на магістральному газопроводі сталася незначна аварія. Загрози населенню та забруднення навколишнього середовища немає.

Про це повідомили сьогодні в прес-службі МНС України.

"Напередодні о 17:00 поблизу м. Стаханов при проведені земляних робіт ковшем екскаватора було пошкоджено магістральний газопровід-відвід високого тиску (діаметр 500 мм, тиск 30 атм), який належить управлінню магістральних газопроводів "Донбастрансгазу". Газопроводом подається блакитне паливо до газорозподільної станції м. Стаханов. З 20:00 газопостачання газорозподільної станції здійснюється за резервною схемою", - сказали в прес-службі.

Аварійною бригадою Сєверодонецького лінійного управління магістральних газопроводів на пошкодженій ділянці газопроводу розпочато відновні роботи.

Подія знаходиться на контролі Головного управління МНС у Луганській області.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Вінницькій області сталася розгерметизації ділянки магістрального газопроводу Уренгой - Помари - Ужгород. Тоді без газу залишилися 22 населені пункти України. Як наголошувалося, попередньою причиною вибуху могла бути зношеність труби.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині сталася аварія на газопроводі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі