вівторок, 16 жовтня 2007 14:32

На Луганщині розкрили подвійне вбивство за перерозподіл сфер впливу

Співробітники УБОЗ УМВС України в Луганській області спільно з колегами з Управління карного розшуку розкрили вбивство, яке було скоєно 9 жовтня 2007 року у м.Сєвєродонецьк. Нагадаємо, що в цей день у під"їзді будинку по вул. Партизанська зі смертельними вогнепальними пораненнями було знайдено тіла двох місцевих мешканців – раніше судимого громадянина України Романа Т. 1982 року народження та його дружини Наталії 1984 року народження.

За підозрою в скоєнні вбивства співробітники міліції затримали двох мешканців с. Боровське Луганщини - 1961 року народження, відомого у кримінальному середовищі на прізвисько "Дюк", та 1971 року народження на прізвисько "Інженер". Обидва були раніше засуджені та звільнилися з місць позбавлення волі в 2007 р. Мотив скоєння вбивства – перерозподіл сфер кримінального впливу. Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді арешту. Триває розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом навмисного вбивства.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині розкрили подвійне вбивство за перерозподіл сфер впливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі