вівторок, 03 лютого 2009 17:14

На лауреатів премії Оскар чекає сюрприз

На лауреатів премії Оскар чекає сюрприз

81-а церемонія вручення премій "Оскар" "сильно відрізнятиметься" від всіх попередніх шоу. Таку заяву зробив президент американської Кіноакадемії Сід Гейніс, виступаючи на урочистому прийомі на честь номінантів на нагороду.

"Ми підемо на певний ризик, зробивши церемонію такою, якою ми плануємо. Ваші премії вручатимуться зовсім не так, як ви звикли. Отже не лякайтеся", - сказав він, звертаючись до акторів, які зібралися.

"Ваші премії вручатимуться не так, як ви звикли"

Він також пообіцяв "великий сюрприз" операторам, композиторам і фахівцям з монтажу. Нагадаємо, що церемонія відбудеться 22 лютого 2009 року. Її ведучим буде австралійський актор Х"ю Джекман. Продюсери шоу Лоуренс Марк та Біл Кондон.

Варто зазначити, що на премію Оскар в категорії "Кращий іноземний фільм" претендував фільм Олександра Турчинова "Ілюзія страху", але в січні цього року американська Кіноакадемія скоротила до дев"яти список картин, що зможуть претендувати на Оскар в цій категорії. На жаль, фільм Турчинова до списку не потрапив.

За матеріалами Gazeta.ua, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «На лауреатів премії Оскар чекає сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі