вівторок, 20 серпня 2013 19:50

На кордоні з Росією зменшується "пробка" - ЗМІ

На кордоні з Росією зменшується "пробка" - ЗМІ
Фото: ria.ru

На українсько-російському кордоні кількість вагонів з вантажами з України, що простоюють в очікуванні митного оформлення, зменшується. Про це повідомляє РИА Новости.

"Зараз кількість (вагонів - ред.) знижується", - говориться у повідомленні.

За інформацією РЗ, на прикордонних передавальних станціях на російсько-українському кордоні в очікуванні митного оформлення простоювало більш як 900 вагонів, з них 481 - на станції Брянськ-Льговский, 411 - на станції Валуйки. Перевірки більше стосувалися сипучих вантажів.

Раніше у вівторок представник Міністерства доходів і зборів України повідомив, що відомство отримало повідомлення від Федеральної митної служби (ФМС) РФ про те, що розмитнення українських товарів на кордоні повернено у штатний режим.

Нагадаємо, 14 серпня Федерація роботодавців України заявила, що митна служба Росії включила у перелік "ризикових" всіх без винятку українських імпортерів, що на невизначений час блокувало постачання товарів з України. Однак в російському уряді заявили, що рішення на рівні уряду Росії про регулювання імпорту українських товарів не приймалися.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Росією зменшується "пробка" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі