вівторок, 15 квітня 2008 19:35

На кордоні з Росією затримали машину з 70 кілограмами героїну

Службою безпеки України спільно з митниками, прикордонниками та правоохоронними органами інших держав, проведено спецоперацію, у результаті якої ліквідовано канал контрабанди героїну афганського походження.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, в ніч з 11 на 12 квітня 2008 року в пункті пропуску "Новоазовськ" (Донецька область) було зупинено вантажівку з турецькими номерами, яка слідувала транзитом з Російської Федерації до Румунії.

Під час огляду автомобіля у професійно виготовлених та добре замаскованих схованках у технологічних порожнинах вантажівки виявлено 140 брикетів загальною вагою понад 70 кілограмів особливо небезпечного наркотичного засобу – героїну.

Наркотик вилучено, водія – громадянина Туреччини, затримано.

Управлінням Служби безпеки України в Донецькій області стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів, вчинена організованою групою, а також якщо предметом контрабанди були наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги чи прекурсори в особливо великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років із конфіскацією наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, що були предметом контрабанди, та з конфіскацією майна) Кримінального кодексу України, повідомив УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Росією затримали машину з 70 кілограмами героїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі